@ School.

Tänkte slänga upp ett morgoninlägg imorse men såg att jag hade 5 minuter på mig att ta mig till bussen så sket i den idén, har precis slutat och ska plugga järnet med Zandra, Svenskan, Samhällen och Matten ska vara klar kl 16:45!
Så det är bara att sätta igång, skriver när jag har kommit hem igen
Puss&Kram så länge :)

1 Februari 2011.

Dags att summera månad Januari kanske? Fast i och för sig hände det inte så mycket den månaden, skolan satte igång lite fest mycket jobb och praktik. Nepp så mycket hände inte.
Men oj så fort tiden går! Det är redan februari liksom! Om några veckor är det lov och 2 veckor efter lovet åker jag utomlands sen kommer våren bara flyga förbi! Och ärligt talat så måste jag sova nu, har ju Spa kväll imorgon så kommer åka hemifrån halv 7 på morgonen och komma hem kl 9 på kvällen typ..
Så tid för fröken att sova nu! Herregud den här dagen har flygit förbi, vaknade i Ldkp kl 10 i morse åkte tåget hem, fixade lite hemma, drog till gymmet och amanda mötte upp mig så lite snack blev det. Och jag måste komma ihåg att ringa Andrea någon dag och träffas, får tvinga med henne ut på fredag eller något haha.
Fast nu säger jag nog god natt.
Puss&Kram

pank igen..

Har inte ens gått 1 vecka sen löningen+studiebidraget och jag är redan pank! Herregud.
Men skorna är mina nya babes så det gör inte så mycket, klänningen 50 spänn klart jag köper den liksom! Sen idag... Jeans för 400:-, fast jag behöver faktist ett par nya jeans och alla på vero moda tyckte dom var ur läckra på mig så varför inte liksom... Men what the fuck! när var senast jag köpte jeans, jo innan jul. Så det behövdes allt.
Idag blir det lite lugnt, vaknade ju hos Linda vid 10 och fixade mig lite för att sedan ta tåget hem och springa in på vero moda lite snabbt. Gymet med alisa ikväll sen träffa Andrea :)
Imorgon blir det lång dag, jag menar verkligen lång dag! Börjar kl 8 och går till 2, sen har vi lite hål inför Spa kvällen då mina systrar Veronica och Jessica + Mamma ska komma. Lite pengar till Frankrike, men när man väl kommer hem efter imorgon dagen kommer man ju vara D.Ö.D! Tordagen ännu en lång dag i skolan, går från 8-16 så kommer vara hemma vid 6. Fast fredagn kom jag på kommer vara lite chill, har 2 lektioner sen får jag sluta, har nämligen en hemma uppgift på svenskan. Så hem och ta en fika med några tjejer.
Love, Love, Love!
Tog mig en titt på alla mina klackskor i garderoben och kom bara på att jag vill så ha sommar nu!
Den här vintern har varit så länge nu, är så himla trött på alla tjocka skor och jackor, vill ha min skinnjacka och klackskor på mig nu.
Ska faktist slita mig från datorn nu och laga min nagel haha, Puss&Kram

RSS 2.0