pank igen..

Har inte ens gått 1 vecka sen löningen+studiebidraget och jag är redan pank! Herregud.
Men skorna är mina nya babes så det gör inte så mycket, klänningen 50 spänn klart jag köper den liksom! Sen idag... Jeans för 400:-, fast jag behöver faktist ett par nya jeans och alla på vero moda tyckte dom var ur läckra på mig så varför inte liksom... Men what the fuck! när var senast jag köpte jeans, jo innan jul. Så det behövdes allt.
Idag blir det lite lugnt, vaknade ju hos Linda vid 10 och fixade mig lite för att sedan ta tåget hem och springa in på vero moda lite snabbt. Gymet med alisa ikväll sen träffa Andrea :)
Imorgon blir det lång dag, jag menar verkligen lång dag! Börjar kl 8 och går till 2, sen har vi lite hål inför Spa kvällen då mina systrar Veronica och Jessica + Mamma ska komma. Lite pengar till Frankrike, men när man väl kommer hem efter imorgon dagen kommer man ju vara D.Ö.D! Tordagen ännu en lång dag i skolan, går från 8-16 så kommer vara hemma vid 6. Fast fredagn kom jag på kommer vara lite chill, har 2 lektioner sen får jag sluta, har nämligen en hemma uppgift på svenskan. Så hem och ta en fika med några tjejer.
Love, Love, Love!
Tog mig en titt på alla mina klackskor i garderoben och kom bara på att jag vill så ha sommar nu!
Den här vintern har varit så länge nu, är så himla trött på alla tjocka skor och jackor, vill ha min skinnjacka och klackskor på mig nu.
Ska faktist slita mig från datorn nu och laga min nagel haha, Puss&Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0