3/1 2011!

Det är ett nytt år och varför inte börja det året med en enorm förändring!
Senaste gången jag skrev här, ja det var ett tagsen. Det tog mig ett halvår att repa mig för vad som hände i somras, Jag kommer inte gå ut med och skriva här om vad som hände utan jag säger väl mer såhär märker du att din pojkvän tar för mycket kontroll spring för ditt liv.
Men Det är glömt nu, som sagt det tog mig ett halvår att få bort allt från huvudet och sluta tänka på de dagarna.

Idag mår jag toppen mitt liv leker, jag menar det verkligen jag känner mig verkligen överlycklig förtillfället. Jag har mina dagar då det går upp och ner men i allmänhet mår jag bra!
Så det är nytt år och jag gjorde ett nyårslöfte. I år igen... haha jag vet det är inte ofta man faktist håller dom men det ska jag banne mig göra i år!
Så frågan är väl vad var nyårslöftet? Jo Sluta röka!
Rökning är inte bra jag vet det är inte det och nu tog jag steget och ska verkligen sluta med det. Och med rökning får man en del gifter i kroppen så vad passar inte bättre än att göra en detox såhär innan skolan börjar och verkligen rensa ur kroppen ordentligt!

Många av er tänker nog nu du behöver inte BANTA! Men jag gör det inte för viktens skull, jag gör det för min skull. Få bort alla orenheter och börja om på nytt.

Det som jag har lite bekymmer med angående denna detox är at jag får inte dricka kaffe, eller dricka alkohol. Eller det är inte så stort problem men kaffet lär bli det till slut. Men jag har bestämt mig och idag har jag äntligen dragit tummen ur min rumpa och vandrat ner till ica och ta tag i saker inför min detox.

Det lär bli väldigt görnt och fint på tallriken och en jävla massa linser men vad gör man inte för att få bort skiten man häver i sig utan att tänka, haha där lät jag väl smart !

Dags för mellanmålet och välkommna tillbaka till min blogg!


Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0