5/1-2011 - Upp!

Hade lite svårt att somna igårkväll, efter en mils lång proemnad och massa babbel och matlagning var jag nog lite överpigg haha. Men till slut somnade jag iallfall och tur var väl det för kl 9 i morse ringde jobbet och frågade om jag kunde hoppa in och jobba idag, har ju lite svårt att säga nej där så jag flyger upp ur sängen och ska precis gå in i udschen då jag kommer på... Fan min detox hur gör jag nu då?!

Så blev lite googel sökning om hur länge man ska hålla på och inte, Tar nu exempel från min sida.
Eftersom att jag inte är ute efter att gå ner i vikt och att jag bara åt frukt den första dagen. Jag lovar er första dagen levde jag endast på frukt.och så var det ju igår med frukt och en sallad... Vatten Har jag bara hävt i mig så funderar på att installera en toa på mitt rum! Haha..

Nej men det jag vill komma fram till är att självklart ska man inte tro att alla gifter redan är ute ur min kropp på bara 3 dagar, men däremot måste jag få i mig kött osv när jag jobbar och går i skolan, Så vanlig kost får jag börja med. Men ingen "mat" efter kl 8 på kvällen då gäller bara frukt. Och det är mycket träning. Detta ska nog gå bra.
Fast helt ärligt talat så längtar jag tillbaka till mitt liv förra veckan.


Usch och fy, nu ska jag mot jobbet börjar 10:30.
Skövde resan blev flyttad till imorgon istället. Vi hörs sen!
Puss&Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0