Anfall.

Blev 3 timmar på praktiken sen kom anfallet återigen, fast mer intensivt.
Jag tänkte berätta lite kort om vad det är för "anfall" jag pratar om...
Tänk er att ni är först helt normala inga problem alls, men sen så börjar det långsamt kännas trångt vid bröstkorgen, lite svårt att andas men det går. Efter ett tag bärjar det kännas som om att någon har satt ett bälte runt eran bröstkorg och samtidigt står och sparkar på eran magmun, fast inte så att det dunkar utan spraken är konstant. Efter ett tag går det antingen över eller också kan det bara bli värre, som för mig till slut känns det som  om att någon står och hoppar på mig, bröstkorgen alltså och att någon sticker mig i hjärtat varje gång jag andas.
Jag vet i sommras då jag fick min första attack, då kommer jag inte ens ihåg hur jag tog mig från stan till en park, svimfärdig och smärta samtidigt... Vissa saker jag ha gjort idag minns jag bara lite suddigt, så mitt under mina anfall då kan det göra så ont så jag inte riktigt vet vad jag gör.
Så är mina anfall, och trots att jag har sökt och sökt så vet ingen vad det är, Stress, panikångest, magkatarr. Ingen kan ge mig ett bra svar. Och då gör det så at jag får ännu mer panik än vad jag redan har under anfallet.

Det blir ju dock värre nu när jag och min lillasyster är själva.. har ingen som direkt kan ta "ansvar" ifall något händer. Men idag hade vi tur, min stora syster Veronica kom så hon ligger i någons säng och sover, stackarn ska upp och jobba kl 7 imorgon.

Funderar själv på att gå och lägga mig faktist men har blivit så hemskt beroende utav en serie... Mikan det är totalt ditt fel men den är grymt bra!
Serien heter The pretty little liers och är grymt bra, haha bara för att jag är tjej liksom..

Naaw kom på en rolig grej nyss! Vi (jag och mina systrar) ringde ju till mamma och pappas hotell igår och frågade om dom kunde skicka upp något tills idag, och jag fick värsta sms.et från pappa förut!
"tackar, vi sitter på balkongen och driicker skumpa!" Så gulliga barn dom har, vi fixade så dom fick riktig skumpa på sin 25års bröllops dag!

Nej nu får jag allt ge mig. ska sova lite för en gångs skull. Imorgon blir det städa hela mitt rum och ha lite spa dag bara för mig själv, It´s all about me tomorrow. Tror att jag behöver det faktist :)

Puss&Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0