awake!

Jag fattar det inte! jag gick och lade mig igår ganska sent typ vid 1, gick upp vid 6 och stressade lite fint, trots att jag inte får göra det... fy skäms! Och trots allt detta är jag fortfarande uppe, trots att jag och Alisa satt och drack flera glas vin. Fortfarande vaken, vad är det för fel på mig jag kommer ju vara helt cp imorgon kväll. Det kanske är pga allt kaffe jag fick hos farmor vid halv 4... men håller det verkligen i så långe tro? Kanske vem vet, är ju  dock olika från person till person.
Hittills sen senast jag skrev har jag kikat på 2 avsnitt av  pretty little liers, dunkat musik och suttit i telefon med Emma i en timme, näe det var faktist en och en halv timme till slut!
Nej men ärlig talat vad gör jag vaken, har ju varit vaken i totalt 22 timmar. Herregud!
En lite rolig sak som hände ikväll var ju iallafall när Alisa skulle gå hem, hon håller i sin mobil, jag såg verkligen hur hon höll i den. Men sen när jag kommer hem ser jag Hennes mobil ligga på ett bord då har hon alltså precis innan vi skulle gå ut eller ah jag skulle följa henne hem i allafall, då har hon alltså lagt den på bordet och gått ifrån den. Haha!
Hon försökte få mig at gå upp om drygt 3 timmar och möta upp henne vid bussen så hon skulle få mobilen tillbaka men faktist så är jag lite lat och stannar hemma och sover så hennes kära mobil får hon imorgon kväll Mean? Noo just tierd, fast ändå har jag inte somnat än!
Det blir sista inlägget för inatt detta...
Puss&Kram på er där ute, om det nu är någon som   är vaken :)
Gaaah! vet ni vad som hände precis höll nästan på att skita ner mig lr ngt1! Har ju musik genom datorn så hör ju inte så mycket av vad som händer runt omkring, men så hör jag något som typ piper! Pausar musiken och lyssnar igen, med hjärtat i halsgropen verkligen! Sen hör jag att det är pappas klocka sim har börjat ringa, halv fucking 4 på morgonen, vem är det som har satt på den? ååh idioter den som gjorde det skrämde mig rejält i vilket fall...
Nej nu menar jag allvar det var det sista för idag, God natt på er :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0