Börjar känna va en trötthet...

Det smartaste jag har gjort idag... det finns banne mig inte ett dugg smart eller bra med den här dagen. Varit vaken i drygt 36 timmar nu, och nu börjar min enorma trötthet verkligen smyga på här.
fast känner mig ändå lite duktig, för första gången i mitt liv fattade jag matten! Matte B är svårt fan och nu fattade jag idag utan att läraren satt bredvid hela lektionen... Kanske klarar mig ur mattekursen levande ändå!

Skulle precis gå ut på msn tänkte jag, för första gången på ett år typ, och då visar det sig att mina Far har tagit bort den från datorn haha herregud! å var det bara att ladda hem det igen.

Min vecka kommer nog bli helt underbar på tal om ingenting. Eftersom att jag totalt har vänt på dygnet och nu inte sovit alls och jag har skola nu första veckan sen jobba både lördag och söndag plus detta träna! Undra jag hur jag kommer se ut på söndag kväll? Helt DÖD kanske? Tur att vi har praktik vecka 3 och 4 slippa gå upp kl 6 på morgonen när man börjar kl 8...

Ska vara duktig den här veckan tänkte jag med, så ska sova hemma hela veckan, plugga till naturprovet som är på fredag och jobba, kanske plugga lite teori för körkortet och boka en teorikurs? Jo det låter bra.
Fast imorgon tror jag dock att det blir en bra dag, får reda på när vi kommer få våran macbook, har psykologi och design ;) Love love love, ibland är skolan bra och ibland lite mindre bra haha!


En liten enkel uppsättning jag gjorde i höstas.


Säger faktiskt god natt till bloggen flr idag, trots att jag vet att jag inte kommer somna förens vid 1.
Puss&Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0