I just had sex! Nanana!

Okei nej, jag driver bara med er, har bara fått precis den texten på hjärnan, Super! Fast i och för sig är låten rätt rolig, jag menar ofta man lägger ner tid på at göra en låt och berätta om hur skönt/bra ett ligg var. Haha!
Förövrigt vad har hänt idag? Njae ingenting direkt faktist kommer till skolan och inser hur onödigt det var och dra sig upp ur sängen i morse när vi bara hade 5 minuters lektion sen en uppgift som skulle vara klar till nästa gång, då vi har APU! irriterande att pendla sometimes.. Linda vart även helt cp hela dagen, hon svarar på en fråga och två sekunder efteråt frågar hon, vad sa du?  haha håller på att dö biland av skratt, fast skratt förlänger väl livet eller hur är det man säger?
Vanlig konversation lver telefon:
Linda:Hej!
Jag: Hejsan! Du jag kanske kommer på torsdag, men vet du om man kan färga löshår, tänkte ljusa upp mitt hår och slänga i lite i löshåret oxå..
Linda: Ah men är det äkta hår?
Jag: aah det är det.. (idiot)
Linda: Jo men det ska funka, det gör det ju på mitt iallafall, Föörresten vad frågade du i början av samtalet?
Jag: Jo jag frågade om man kunde färga löshår...
Linda: Mehn, jo, asså aah. Jag är Trött!

Haha höll på att dö av garv och tänk på att hon är typ sån i 60% av alla konversationer man har med den människan!

Har även kommit på en liten idé som jag nämnde lite om förut. Har tröttnat på mitt mörka hår nu så funderar verkligen på att göra slingar och göra det mycket ljusare, nu när snaart våren är här. Stryk under Snart..
Hjälp snön smälter och det är bara Januari!


Jag menar så dåligt såg det ju inte ut när jag hade slinogr förra gången. Är så otroligt trött på mitt mörka hår nu.. Har ju haft mörkt sen 2 år tillbaka, time for some change! Fast inte idag kanske på torsdag innan mamma och pappa åker utomlands.
Denna vår kommer flyga förbi har jag fått för mig på tal om ingenting.
Vi går i skolan en vecka sen nästa vecka plus v4 kommer vi ha Apu. Sen 2 veckor skola och sen lov igen. Och sen gpr vi väl 6 v sen är det lov igen och direkt efter lovet åker vi till FRANCE! Finally!
Sen går vi kanske 7 veckor vissa är inte ens hela så slår man ihop allt blir det nog 5 veckor... Ah sen har vi sommarlov och jag kommer vara utkastare och fylla fucking18 år!
Jo som sagt våren lär nog flyga förbi... Fort som fan får det gå för jag är less på 17 års livet. Det finns absolut inte ett skit att se fram emot eftersom att Mariestad är en sådan död stad som inte annordnar saker för de "yngre" så blir det rätt trist. Inte konstigt att folk försöker ta sig in på krogen när dom är minderåriga i den här stan...
Maristad satsar verkligen inte på utelivet. Vilket är synd...
Fler nattcafér, fler "nattklubbar" för de "yngre".. Eller nu vet jag ju inte direkt om jag skulle vilja gå på en nattklubb där 15 åringar är men asså det är inte roligt att vara 17, den åldern suger verkligen...
Snart kommer väl även jag bli en utav de som räknar ner dag för dag tills den stora dagen, 18-Krogen-Körkort!

Sanningen svider.. That´s life!
Men men mitt liv är inte helt meningslöst, blir i och för sig bjuden på fest varje helg... Fast krogen låter något bättre än hemma fest för de senaste hemmafesterna har väl inte varit topp!
Nästa fredag får jag starta upp något känner jag. Var längesen nu.. sommras senast.
Så what the fuck.. Jag håller i festen och glömmer av för en kväll hur gammal jag är.. eller ska man säga ung?


Puss&kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0