Överkörd av en lastbil?

Det känns verkligen som det, alltså att jag har blivit överkörd av något. Så ont jag har i hela min kropp! Promenaden till stan blev proemanden till stan från stan till willys till coop och hem! Det är typ en mil jag har gått idag. Plus att det är snö, mariestads kommun suger på att skotta! Och dom klagar på att vi har så mång arbetslös, ge dom en snöskyffel, och där fanns det helt plötsligt ett jobb! åååh mariestadskommun!

Näe då var det dags att bli positiv... Jo eftersom att jag och Maja har gått så lågnt idag plus att jag körde yoga i morse så känner jag mig väldigt bra i kroppen plus min detox ofc, Fast jag kan inte sluta tänka på hur gått det skulle vara med en toast just nu. Heaven. Men vet ni vad medans resten av min familj sitter och äter onyttigheter och jag rensar kroppen kommer det vara jag som kommer må toppen hela våren! Måste bara vända tillbaka dygnet, Haha!

Skulle vilja få lite massage just nu, mina axlar dödar mig!
Glömde nästan! En till bra grej jag gjorde idag var att ta en stort kliv in i vuxenlivet! Jag hämtade ut mina teoriböcker till körkortet och jag betalade hela paketet idag, 6500:- och då får jag 10 körlektioner, 7 teorilektioner, riskettan. Woho! nu börjar allvaret och om 8 månader ska jag ha mitt körkort! HappyFace!

Kvällens planering:

Liten egen Spa kväll, med body scrub, spa manikyr, hår inpackning, ansiktsrengöring med mask, body butter.
Det roliga är att alla mina hudkrämer är med doft av jordgubb! Och sen blir man len som en babyrumpa efteråt! haha jo det låter bra sen avsluta kvällen med Grönt te, en mango och en bra film.
Sounds good for me!Jag och min äldsta syster Jessica på julafton.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0