Så mycket bättre!

Så mycket bullshit som har gått runt nu i hösten, är så trött på det och vill bara bli lämnad ifred. Mitt privatliv, jag gör vad jag vill alla behöver inte lägga sig i och försöka " rätta" till mitt liv. Jag sköter allt det där själv.
Ni märker förmodligen att jag är en aning irriterad och jag har all rätt att vara det. Varöfr kan folk inte bara skita i mitt liv, försök leva era egna liv Jag lever mitt till max gör det ni oxå och sluta lägga ner onödig energi på mig.. Det är bara så irriterande. Fixa till mitt liv kan jag fixa bra själv!


Det känns lite tomt här hemma, är inte van vid att få spels hur hög musik jag vill kl 10 på kvällarna trots att det är skola/APU dagen efter. Känns skönt men ändå lite ovant, men ska väl försöka njuta till max denna vecka iallafall. APU:n gick super, dagen gick fort jag jag fick göra massor. Jag är på ett gym, Actic, mycket städ men även mycket i kassa och övriga saker. Prata med goa människor och ha allmänt roligt.
Började kl 06:45 idag, lite segt att gå upp eftersom att klockan ringde men jag fattade inte att det var min så 05:55 flög jag upp ur sängen när jag insåg att det var mitt alarm som hade ringt i en halvtimme, med snooze. Men jag hann med allt faktist, med nöd och näppe haha.

Kom hem ungefär vid halv 4 och fixade maten, stäade lite och lyckades bomba mitt rum med kläder...!
Alla systrar samlades även idag för att disskutera mina föräldrars 25 års bröllopspressent. ooj! vilket långt ord haha! Jag kan jag...
Det slutade med att vi ringde ner till deras hotel på teneriffa och fixade en flaska vin och blommor tror jag som ska levereras till deras rum imorgon med en lapp: Önskar barnen. Så sööta vi kan vara! Hoppas dom gillar det!

Vid ungefär halv 6 kom Maja förbi, hon färgade mitt hår ljusare och jag klippte hennes hår, lite käk och roligt tjejsnack som behövdes mer än något idag!

Ska faktist ta och städa upp min garderob från golvet och lägga tillbaka alla skor och kläder på sin rätta plats sen gå och sova. APU imorgon igen fast börjar kl 14 och går till stängning, inte så farligt ska bli roligt faktist.
Magen kurrar oxå, en kvälls cigg, lite mat, städa, fixa bort make up:en och sedan hitta vägen fram till sängen och sova. Lovely! Om mina beräknaingar är rätt så kommer jag alltså få sova om 2 timmar. Great!


Lite dålig bild är det jag vet, men ni kanske kan ana att det är lite ljusare?

Ska be elinor komma över och ta några riktiga modell bilder, var ett tagsen sist.

Nej nu får jag ge mig Time to go my lovers.
Puss&Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0